Kiinteistönvälityspalvelut

Finkey Oy LKV on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston ylläpitämään välitysliikerekisteriin. Suomessa kiinteistönvälitys on tiukasti lailla säädeltyä toimintaa, jota saavat harjoittaa vain välitysliikerekisteriin merkityt kiinteistönvälitysliikkeet.

Erikoisalaamme ovat arvokiinteistöjen ja -asuntojen sekä toimitilojen välitys. Usein myymissämme kohteissa on venäläinen osapuoli joko ostajana tai myyjänä. Kansainvälisissä kaupassa on tärkeää, että molemmin puolin otetaan huomioon kulttuurilliset, lailliset ja käytännölliset eroavaisuudet, joita kauppaprosessin aikana tulee eteen. Tavoitteenamme on aina, että sekä ostaja ja myyjä ymmärtävät täydellisesti mitä ovat ostamassa tai myymässä. Näin vältetään epämiellyttäviä selvittelyjä jälkikäteen.

Hoidamme molemmille osapuolille "avaimet käteen" -palveluna kaikki tarvittavat asiakirjat, varojen siirrot yhteistyössä kaikkien pankkien kanssa, varainsiirtoveron maksun sekä uudet liittymäsopimukset käännöksineen ja tulkkauksineen.

Erityisesti venäläiset asiakkaamme ovat kiinnostuneita järven rannalla olevista kohteista. Pyydä meidät arviokäynnille niin kerromme mielellämme mikä on näkemyksemme myyntihinnasta!

Lisätietoja:

Janne Kyllönen, LKV, puh. 0442700440, janne.kyllonen(a)finkey.fi