Tietoa Finkey Oy:stä

Historiaa

Janne Kyllösellä on kokemusta yrittäjänä Suomessa vuodesta 1987 sekä Venäjällä ja venäläisten yhteistyökumppaneiden kanssa vuodesta 1994 alkaen. Hänen johtamiensa yritysten toimialoja ovat olleet toimistotekniikka, huonekalut, internet ja markkinointi. Jokaisessa yrityksessä keskeisenä tehtävänä on ollut liiketoiminnan ja myynnin voimakas kehittäminen.

  • Yritys on perustettu heinäkuussa 2009 Lahteen. Yhtiön omistajina olivat aluksi Janne Kyllönen ja Venäjältä tullut maahanmuuttajaperhe. Toiminnan pääpaino oli venäläisten yrittäjien auttamisessa Suomessa: yritysten ja tonttien ostaminen, yritysten perustaminen, omakotitalojen rakennuttaminen sekä muu niihin liittyvä neuvonta ja konsultointi.
  • Finkey Oy toimi laillistettuna kiinteistönvälitysliikkeenä vuosina 2010-2019 ja tästä eteenpäin Janne Kyllönen toimii HOUSE-Asunnot Lahti Oy:n vastaavana LKV-hoitajana.
  • Joulukuussa 2011 Janne Kyllönen osti Finkey Oy:n koko osakekannan.
  • Vuosina 2012-2015 kiinteistönvälitystoimintamme aktivoitui entisestään, kun kokenut lahtelainen välittäjä Tapio Riihimäki toimi meillä kiinteistökonsulttina.
  • Vuonna 2014 ja 2016-2019 Janne Kyllönen on toiminut myös Hämeen Venäjän-kaupan kilta ry:n puheenjohtajana ja konsulttina. Lisäksi hän tekee erilaisia yritysten myyntiin, digitaaliseen markkinointiin ja johdon strategiseen konsultointiin liittyviä töitä.

Välitystoiminnan tarve

Yrityksen nimi Finkey viittaa "Suomi-Avaimeen". Olemme käytännössä huomanneet kuinka vaikea maa Suomi saattaa olla venäläisen asiakkaan ja ostajan näkökannalta. Suomalaisten myyjien ovet ja suut ovat usein "lukossa", kun venäläinen asiakas lähestyy heitä. Finkey Oy tarjoaa välittäjänä ratkaisun tähän molemminpuoliseen ongelmaan.

Suomalaiset yrittäjät ja myyjät haluavat lisää myyntiä. Usein myös venäläiset asiakkaat haluavat ostaa, mutta tarvitsevat enemmän palvelua ja konsultointia kuin se mihin Suomessa on totuttu. Lisäksi tieto ja palveu pitäisi olla saatavilla venäjän kielellä.

Yhtiömme toiminnan tarkoitus on auttaa välittäjänä sekä ostajia että myyjiä saavuttamaan tavoitteensa Venäjän kaupassa mahdollisimman tehokkaasti.

Ota yhteyttä! Yhteystiedot: Puh. 044-2700440, janne.kyllonen(a)finkey.fi